7 motive să preferi d’Avid Boutique

Am putea să ne prezentăm cu emfază, scorțoși și distanți, pentru că așa este obișnuit mediul B2B. Noi preferăm să fim prietenoși și atenți la detalii, centrați pe nevoile partenerului.

d’Avid sau d’Avid Boutique sau d’Avid Communication Boutique este marca S.C. d’Avid Servicii S.R.L., o companie mică din București, specializată în design grafic și de produs, înființată în 2003. Provenită dintr-o necesitate, această entitate juridică a luat locul unui creativ independent (freelancer) care s-a specializat în comunicare vizuală, încă din 1993. Ciprian Burcovschi este antreprenorul care s-a nișat pe crearea identității vizuale pentru afaceri mici și medii, din toate industriile. Alături de el se află creativi din toate domeniile artei vizuale care răspund ferm la proiectele de design cerute de clienții noștri.

Dacă ne veți permite, vom avea ocazia să intrăm în intestinele afacerii dumneavoastră, să înțelegem misiunea, valoarea mărcilor, să identificăm nevoia pieței și să răspundem așteptărilor. Iar pentru toatea acestea trebuie să fim parteneri: veți căpăta încredere dacă nu ne-a recomandat niciun client, ci alegerea de a ne contacta s-a făcut doar pe baza portofoliului. Dacă cineva v-a propus să lucrăm împreună, ne-a prezentat în mod elogios, vom ține cont de credibilitatea căpătată și vom fi și mai buni. Fiecare proiect de design este o nouă provocare.

Logo <= Logomark + Logotype  => Marcă

 

Avantaje

Creăm logo-uri originale, personalizate după dorința clientului. Vedeți cele mai noi pachete (Premium, Magnum și Extra).
Procesul de proiectare este rapid, convenabil și confortabil.
Folosim graficieni profesioniști, specializați în creare de logo.
Accesul ușor la Serviciul clienți este foarte lejer: accesibil online (e-mail, media socială sau prin telefon).
Peste 200 de clienți, în aproape 20 de ani, au fost foarte mulțumiți de seriviciile noastre de design grafic – 90% ar recomanda d’Avid Boutique unui prieten antreprenor.
Politica de garantare a satisfacției clientului este onestă, suntem transparenți și fermi, nu am dezamăgit niciodată.
Numărul de revizuiri este limitat, conform contract, în funcție de pachetul de servicii achiziționat. Unele pachete de design specializat conțin revizuiri nelimitate.
Design specializat livrat în mai multe formate.
Pachetele complexe de Identitate vizuală conțin diverse tipuri de servicii de grafică, adiacente sau derivate, plecând de la logo dumneavoastră.

Citiți mai jos pentru o listă mai detaliată despre modul în care excelăm în domeniul Identitate vizuală.

Beneficii

1

Graficienii noștri profesioniști creează logo-uri originale, personalizate pe care vi le puteți permite, fără taxe ascunse.
Pur și simplu alegeți pachetul de design care se potrivește nevoilor dumneavoatră, începând de la 1000 EUR (TVA inclus). Logo-urile originale vor fi proiectate de către designeri profesioniști, pe baza comunicărilor cu dumneavoatră și personalizate. Pachetul de design specializat indică clar ce veți obține pentru prețul plătit.

Concurența noastră: am constatat că sunt „designeri” care folosesc momeala (la unii chiar funcționează, din nefericire pentru clienții lor) susținând că proiectul este gratuit sau doar echivalentul la 50 EUR, dar taxează servicii adicente mai târziu sau oferă doar clipart (imagini și simboluri simple, lipsite de originalitate și autenticitate, care sunt puse la dispoziția utilizatorilor pentru a le adăuga la documentele de prezentare). Un alt truc este recomadarea pe care o fac unii „specialiști” oferind servicii „nelimitate”, ascunzând cu bună știință responsabilitatea și menționând cu litere mici că „beneficiul” nelimitat se aplică doar pachetului lor cel mai scump.
Ateliere/ Casele/ Studiourile de design care nu folosesc internetul percep câteva zeci de mii de euro oferind aceleași servicii.

2

Oferim un proces de design rapid, convenabil și superior pentru a asigura un logo excepțional, fără niciun dubiu.
Aflați despre procesul nostru simplu, care vă permite să obțineți un logo într-o săptămână. Veți lua decizia completând un formular online, doar pentru viteză și eficiență, dar nu suntem o entitate fără chip. Nu ezitați să ne apelați pentru a vă asigura că marca este proiectată în conformitate cu specificațiile dumneavoastră.

Concurența noastră: majoritatea companiilor de design se așteaptă să mergeți la ele pentru mai multe întâlniri sau altfel vă ignoră. Agențiile de publicitate vă vor cere să programați întâlniri în funcție de agenda lor, nu de a dumneavoastră. Sau v-ați putea bloca, via internet, cu o entitate fără chip. Veți obține un singur designer, față de mai mulți designeri care pot oferi o varietate mai largă, sau veți accesa o companie care folosește logo-uri prefabricate. Experiența noastră cu o astfel de concurență este amuzantă, dar teribil de frustrantă pentru clienți. Veți găsi frustrant să nu aveți la cine apela atunci când aveți probleme.

3

Pentru a ne asigura că nu ne limităm creativitatea și accesibilitatea lucrăm cu designerii noștri profesioniști și interni, dar și cu independenți, atent selectați. 
Avem 1 manager de proiect care folosește 2 designeri interni și mai mulți independenți. Asta înseamnă că avem designeri întotdeauna disponibili și dornici să-și aducă aportul pe un design sau să-și paseze ideile reciproc și să intervină de câte ori este nevoie. Viteza noastră de reacție (comunicare cu clientul, conveniența asupra colaborării, prototipare și execuție) este relativ mică și foarte eficientă.

Între numărul de aplicații de design și proiectare pe care le primim și un sistem de clasificare internă, suntem capabili să menținem cea mai înaltă calitate a muncii de la unii dintre cei mai buni profesioniști din industrie.

Concurența noastră: Unele companii de design sunt limitate la o echipă mică de design intern sau nu au designeri independenți. Dacă nu își pot permite o echipă numeroasă în ambele domenii, își limitează creativitatea și flexibilitatea. Acesta este un bun indiciu că bugetul lor este prea limitat pentru a obține cele mai bune.

4

Vă facilităm apelul direct, fără a percepe taxe suplimentare (consultanță juridică sau consiliere pe design), pentru a vă asigura că modelele sunt create în conformitate cu viziunea dumneavoastră. Asta înseamnă că suntem ușor de abordat și transmitem ce se întâmplă cu proiectul dumneavoastră. Ne puteți contacta prin telefon ori e-mail și veți primi actualizări frecvente online.

Concurența noastră: unele companii pot fi contactate numai online, deci dacă aveți întrebări sau probleme, nu puteți obține niciun ajutor urgent. Alte companii nu se află în UE sau își externalizează întrebările de asistență către un centru de apelare care nu vă cunoaște situația. O companie susține că și alte companii plătesc pentru apeluri de asistență. Apoi, există agenții de publicitate care necesită întâlniri live consumatoare de timp, la care sunteți taxat pentru timpul lor.

O companie bună va colabora personal cu dumneavoastră pentru a vă asigura satisfacția și se așteaptă ca acest efort să facă parte din serviciul lor. Da, noi așa lucrăm!

5

Nu ne-am măsurat puterile, nu ne-am avântat spre premieri, nu putem conduce industria în proiectarea logo, dar vă asigurăm că avem peste 200 de clienți mulțumiți.
Atragem clienți de renume, agenții de publicitate și birouri de PR. Vezi portofoliul nostru. Vedeți cum au beneficiat clienții noștri de un logo proiectat și executat la d’Avid Boutique.

Concurența noastră: ați proceda corect să nu căutați companii sau independenți care spun vag că au „mii” de clienți sau companii care își ascund numerele de telefon. Unele companii se bazează pe obținerea banilor în avans, deoarece nu sunt îngrijorați de repetarea afacerilor. Vor eșua pe termen lung, dar dumneavoastră veți fi afectat.

6

Nu ne ascundem în spatele cuvintelor fanteziste. Avem o politică onestă de garantare a satisfacției.
Vă garantăm satisfacția cu o politică care vă restituie banii, minus o taxă procentuală de procesare.

Vă asigurăm că aceasta este procedura, dar nu am fost nevoiți nici măcar o singură dată să apelăm la această garanție de satisfacție. Așadar, toți clienții noștri au fost mulțumiți!

Concurența noastră: alte companii pretind o garanție de satisfacție de 100%, apoi se contrazic ascunzându-și taxa de servicii. Căutați cu atenție și alte taxe ascunse, independenții sunt extrem de creativi în acest sens. Sau nu vă vor restitui banii, dar vă vor oferi revizii nelimitate.

7

Nu aveți nimic de pierdut.
Vom lucra neobosit pentru a vă obține logo pe care îl veți iubi. Dar dacă dintr-un anumit motiv lucrurile nu funcționează, puteți opri procesul și nu plătiți nimic dincolo de plata inițială.

Suntem creativi în toate tipurile de design, flexibili în negocieri de termen și condiții, dar fermi în proceduri.